Find Krugerestate "Wild Olive" on TwitterFind Krugerestate "Wild Olive" on Facebook

Activiteiten

Jeepsafari

De ligging van het vakantiehuis is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor diverse excusies. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (door Sefapane Lodge) georganiseeerde safari's en excursies. Wilt u een rondje "Golf in het Wild" proberen, dan kunt u terecht bij de 2 kilometer verderop gelegen Hans Merensky Golf Club (18 holes). Ook het bezoeken van het stadscentrum van Phalaborwa is de moeite meer dan waard.

Safari's

Sefapane Lodge & Safari's ligt op slechts 1 kilometer van de centrale ingang van het Kruger National Park. Daardoor hoeft u niet ver te rijden en staat u direct oog in oog met de wilde dieren.

U kunt kiezen uit de volgende safari's:

Ontdek de bush in de ochtend........

 • Ochtendsafari. U gaat met een gids op zoek naar de dieren in een open 4x4 auto. Inclusief picknick-ontbijt in het Kruger National Park
 • Riviersafari. Een boottocht over de Olifantsrivier tussen krokodillen, nijlpaarden en andere dieren.
 • Ochtend wandelsafari. Twee ervaren gidsen leiden u door de bush. Inclusief ontbijt in de bush.

Ontdek de bush in de avond........

 • Avondsafari met bushbraai (BBQ). Safari met open 4x4 auto bij zonsondergang. Daarna op zoek naar dieren. De braai wordt geserveerd rond een kampvuur in het Kruger National Park.
 • Avondsafari met braai op de lodge (BBQ). Safari met open 4x4 auto bij zonsondergang. Daarna op zoek naar dieren. Vervolgens keert u terug naar de lodge waar een heerlijke braai voor u is bereid.
 • Middag wandelsafari. Twee ervaren gidsen leiden u door de bush. Inclusief een hapje en drankje in de bush.

Of kies een hele dag vol spannende ontmoetingen........

 • Dagsafari. Een hele dag in een open 4x4 auto op zoek naar dieren. Inclusief picknick-ontbijt en lunch in de bush.
 • Dag wandelsafari. Twee ervaren gidsen leiden u door de boeiende wildernis. Laat uw zintuigen ontwaken. Ontbijt en lunch worden in de bush geserveerd.

Sinds kort kan men ook mountainbiken door het Kruger National Park. Vraag naar de mogelijkheden bij Sefapane Lodge & Safari's.

Excursies

Vanuit de Sefapane Lodge & Safari's worden diverse, zeer interessante excursies georganiseerd waaronder:

 • Amarula Lapa. excursie naar de fabriek van het originele Afrikaanse drankje
 • Cultuur & Dorpen Tocht. Deze interessante tocht neemt u mee naar de dorpjes rondom Phalaborwa. Ervaar de Afrikaanse cultuur door het volk te ontmoeten.
 • Panorama Route-Blyde Canyon tocht. Op deze tocht gaat u de mooie natuur van de omgeving zien zoals: Blyde river canyon, God's Windows, Bourk's Luck Potholes en de Drie Rondavels. Ook Graskop en Pelgrim's Rest staan op het programma.
 • Dieren Rehabilitatie Tocht. Hier leert u alles over dier- en natuurbehoud. Bekijk jachtluipaarden, wilde honden etc.
 • Ballonsafari's. Geniet van de panoramische uitzichten.
 • Watersporten. Er is een selectie aan watersportactiviteiten zoals rivier-raften, kayakken en "tubing".
 • Sterrenkijkavond. Informatieve presentatie van de Afrikaanse sterrenhemel. U zult de maan, planeten etc zien door een computergestuurde Meade telescoop.

 

Golf

De De beroemde Hans Merensky Golfbaan ligt op slechts 2 kilometer van het vakantiehuis. Per gratis transfer is deze gemakkelijk te bereiken. Krokodillen, nijlpaarden, wrattenzwijnen en impala's voegen een extra dimensie toe aan een "rondje golf". De golfbaan is verkozen tot een van de beste banen om te lopen van het land. Sla af tussen 7:00 en 9:00 uur of tussen 11:30 en 13:30 uur. Bezoekers zijn elke dag van de week welkom. Golf clubs en golfkar zijn te huur.

Wilt u meer weten over bovenstaande activiteiten, mail dan even via het contactformulier of via info@krugerestate.nl.

Krugerestate Wild Olive